Administrare website

Modifici sau încarci produse noi și ai nevoie de tabele gata făcute? Ai nevoie de update-uri periodice la website? Noi avem soluția potrivită pentru afacerea ta!
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://interabiz.com/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_04.png

Ce inseamna acest lucru?

Noi oferim servicii complete de administrare a website-ului tău, astfel încât tu să te poți concentra pe dezvoltarea afacerii tale și să nu îți faci griji cu privire la actualizarea și întreținerea website-ului.

Servicii incluse:

Update-uri periodice: Vom actualiza website-ul tău în mod regulat, inclusiv conținutul, designul și codul.
Adăugare de produse: Vom adăuga noi produse pe platformele Woocommerce sau Shopify, vom crea pagini de produs și vom gestiona imaginile și descrierile acestora.
Optimizare pentru motoarele de căutare (SEO): Vom optimiza website-ul tău pentru motoarele de căutare, astfel încât să apară mai sus în rezultatele de căutare.
Întreținere și suport tehnic: Vom oferi întreținere și suport tehnic pentru website-ul tău, inclusiv actualizarea de securitate, depanarea problemelor tehnice, îndrumare și suport prin email sau telefon.
https://interabiz.com/wp-content/uploads/2020/08/service_01-1280x960.jpg
Vom crea și vom gestiona campanii de publicitate online pentru afacerea ta, pentru a atrage mai mulți vizitatori și clienți pe website-ul tău.
https://interabiz.com/wp-content/uploads/2023/04/wordpress-1280x960.png
iti recomandam platforma de la WordPress, sipla si intuitiva, este potrivita pentru aproape orice tip de business
https://interabiz.com/wp-content/uploads/2023/04/seo-1280x960.png
Vom îmbunătăți vizibilitatea website-ului tău în căutările online prin intermediul unor tehnici SEO eficiente.
https://interabiz.com/wp-content/uploads/2023/04/branding-1280x960.png
Transformă-ți imaginea firmei cu serviciile noastre de branding!
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

100%

Suntem alături de tine în fiecare etapă a colaborării noastre, astfel încât website-ul tău să se dezvolte continuu și să ofere rezultate optime.

01Experiența remarcabilă

Firma noastră se diferențiază prin echipa noastră de specialiști cu o vastă experiență în domeniul administrării website-urilor. Acest lucru ne permite să oferim soluții personalizate și de calitate superioară clienților noștri, care ne recomandă.

02Servicii personalizate

Suntem mândri să oferim servicii personalizate clienților noștri, adaptate nevoilor și cerințelor specifice ale fiecărei afaceri. Acest lucru ne diferențiază în fața competitorilor noștri și ne face să fim considerați un partener de încredere și dedicat.

03Gama completă

Suntem bucuroși să oferim o gamă completă de servicii de administrare website, de la dezvoltare la hosting, securitate, optimizare și mentenanță, ceea ce înseamnă că clienții noștri beneficiază de o soluție completă și integrată pentru nevoile lor de afaceri. Această abordare completă ne permite să fim un partener unic și valoros pentru clienții noștri.

https://interabiz.com/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_03.png
https://interabiz.com/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_05.png

Contacteaza-ne acum!

Suntem mereu încântați să auzim de la clienții noștri și să discutăm despre modul în care putem ajuta la îndeplinirea nevoilor și obiectivelor lor de afaceri. Dacă aveți întrebări, sugestii sau doriți să aflați mai multe despre serviciile noastre de administrare website, suntem la dispoziția dvs.
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://interabiz.com/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_04.png
https://interabiz.com/wp-content/uploads/2020/09/fluid_hero_04.jpg

Administrează-ți website-ul cu ușurință și profesionalism!

Oferim o abordare personalizată pentru fiecare colaborator, pentru a-ți asigura cele mai bune soluții în promovarea afacerii tale online.

Noi oferim mai mult decât un simplu instrument de administrare a website-ului – oferim o abordare personalizată pentru fiecare. Ne străduim să ne cunoaștem clienții, să înțelegem nevoile și cerințele lor și să le oferim cele mai bune soluții pentru a-și atinge obiectivele. Astfel, îți garantăm că vei primi un serviciu de calitate și vei fi mulțumit de rezultatele obținute. Dacă ai nevoie de ajutor sau ai întrebări, nu ezita să ne contactezi – suntem aici pentru tine!

Contactati-ne acum!

Trimiteți-ne un mesaj și vom reveni în cel mai scurt timp posibil.

    https://interabiz.com/wp-content/uploads/2020/09/fluid_hero_05.jpg
    bt_bb_section_bottom_section_coverage_image