Tur 360

Daca ai nevoie de continut media pentru cabana, apartamente in regim hotelier sau altele, avem un serviciu dedicat pentru asa ceva.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://interabiz.com/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_04.png

Un tur virtual

Explorezi totul de pe telefonul mobil sau pc

Tururile 360 sunt o altă modalitate de a prezenta locația ta în mod captivant și interactiv. Cu ajutorul fotografiilor și tehnologiei de vizualizare în 360 de grade, tururile 360 permit vizitatorilor să exploreze spațiul într-un mod detaliat și realist, fără a fi nevoie să se deplaseze fizic la locație.

Indiferent dacă este vorba despre o proprietate imobiliară, un restaurant, o cafenea sau orice altă afacere, tururile 360 pot fi o modalitate excelentă de a atrage clienți și de a le oferi o perspectivă unică asupra spațiului tău. De asemenea, tururile 360 pot fi utile pentru organizarea de evenimente și pentru prezentarea locațiilor pentru nunti, petreceri și alte evenimente speciale.

Pe scurt:

Experiență de vizualizare captivantă: Tururile virtuale 360 oferă clienților dvs. o experiență captivantă și interactivă de vizualizare a proprietăților, ajutându-i să-și imagineze cum arată proprietatea în realitate.
Economisirea timpului: Aceste tururi virtuale pot economisi timpul clienților și al agenților imobiliari, reducând numărul de vizite fizice necesare pentru a vedea proprietatea.
Accesibilitate: Tururile virtuale sunt disponibile 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, astfel încât clienții pot vizualiza proprietățile oricând și de oriunde se află, fără a fi nevoie să se deplaseze la locația proprietății.
Îmbunătățirea prezenței online: Utilizarea tururilor virtuale poate îmbunătăți prezența online a companiei dvs. imobiliare, oferind clienților o modalitate inovatoare și atractivă de a explora proprietățile.
Creșterea încrederii clienților: Tururile virtuale pot ajuta clienții să-și facă o imagine clară și detaliată a proprietății, ceea ce poate duce la o creștere a încrederii în agenții imobiliari și în proprietatea pe care o reprezintă.
https://interabiz.com/wp-content/uploads/2023/04/wordpress-1280x960.png
iti recomandam platforma de la WordPress, sipla si intuitiva, este potrivita pentru aproape orice tip de business
https://interabiz.com/wp-content/uploads/2023/04/seo-1280x960.png
cea mai buna metoda pentru a-ti face website-ul mai usor de indexat de motoarele de cautare
https://interabiz.com/wp-content/uploads/2023/04/content-1280x960.png
cream videoclipuri pentru a-ti promova afacerea, Reels, TikTok si Youtube Shorts
https://interabiz.com/wp-content/uploads/2023/04/branding-1280x960.png
Transformă-ți imaginea firmei cu serviciile noastre de branding!
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Ce costuri implica acest serviciu:

We bring the breadth of our experience and industry knowledge to help you succeed in your work

01Vizualizare completă și detaliată

Un tur 360°oferă proprietarului un mod ușor și convenabil de a vizualiza și a examina în detaliu toate aspectele unei proprietăți sau locații. Proprietarul poate să vadă fiecare colțișor al imobilului sau al locației respective, fără să fie nevoie să viziteze fizic fiecare zonă în parte.

02Accesibilitate îmbunătățită

O vizualizare 360° este disponibilă online, astfel încât proprietarul poate să o acceseze oricând și de oriunde, fără să fie nevoie să viziteze personal locația. Acest lucru poate fi util în special pentru proprietarii care nu locuiesc în apropierea imobilului sau care călătoresc frecvent.

03Promovare mai eficientă

Un tur 360°poate fi folosit pentru a promova proprietatea sau locația către potențiali clienți sau vizitatori, ceea ce poate duce la o creștere a interesului și a vizitelor. Acesta poate ajuta la prezentarea proprietății sau locației într-un mod mai interactiv și atractiv, oferind o perspectivă mai detaliată și realistă a ceea ce are de oferit.

https://interabiz.com/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_03.png
https://interabiz.com/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_05.png

Transformă-ți proprietatea într-o experiență 360°!

Contactează-ne acum pentru a programa un tur 360° personalizat și de înaltă calitate!
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://interabiz.com/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_04.png
https://interabiz.com/wp-content/uploads/2020/09/fluid_hero_05.jpg

Cea mai bună soluție

pentru a vizualiza proprietatea ta!

Disponibilitatea unui tur 360 online este esențială pentru a ajunge la un număr mare de potențiali clienți sau vizitatori interesați de proprietatea ta. Acest lucru oferă accesibilitate în orice moment și de oriunde, oferind un mod interactiv și atractiv de a vizualiza proprietatea. Un tur 360 poate atrage mai mulți vizitatori și poate oferi o perspectivă realistă a ceea ce are de oferit proprietatea ta. În plus, un tur 360 poate fi actualizat în orice moment, astfel încât proprietarii să poată oferi mereu o prezentare up-to-date și atrăgătoare a proprietății lor. Dacă doriți să vă asigurați că proprietatea dvs. este prezentată în cel mai bun mod posibil, contactați-ne astăzi pentru a programa un tur 360 personalizat și a beneficia de toate avantajele oferite de acesta!

Descoperă fiecare colțișor al proprietății tale cu un tur 360!

Contactează-ne astăzi pentru a programa un tur 360 personalizat și a experimenta cea mai bună soluție de vizualizare a proprietății tale!

    bt_bb_section_bottom_section_coverage_image