Website pentru e-commerce

realizat pe platforma de la wordpress cu ajutorul modulelor ce faciliteaza functionarea magazinelor online
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://interabiz.com/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_04.png

Creeaza magazinul tau online pe platforma WordPress

Descopera cum sa folosesti WordPress si pluginul WooCommerce pentru a crea un magazin online puternic si personalizat, care sa iti aduca vanzari si clienti noi. Alege flexibilitatea si controlul total asupra afacerii tale de e-commerce cu ajutorul platformei WordPress.

Cu ajutorul platformei WordPress si a pluginului WooCommerce, poti crea un magazin online puternic si personalizat pentru afacerea ta de e-commerce. Alegand aceasta solutie, vei beneficia de o flexibilitate mare si de control total asupra magazinului tau online. Vei avea la dispozitie un numar mare de optiuni pentru personalizarea aspectului si functionalitatii site-ului tau, astfel incat sa se potriveasca perfect nevoilor afacerii tale.

Plugin-ul WooCommerce este foarte usor de instalat si de configurat, si iti ofera o multitudine de optiuni pentru setarea de taxe, metode de plata si livrare, valute si multe altele. Poti sa adaugi cu usurinta produsele tale in magazinul online si sa creezi pagini importante, cum ar fi pagina de produse, cosul de cumparaturi si pagina de checkout.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale folosirii platformei WordPress si a pluginului WooCommerce este ca acestea sunt extrem de scalabile. Cu alte cuvinte, magazinul tau online poate creste odata cu afacerea ta, oferindu-ti flexibilitatea de a adauga noi produse si caracteristici, fara a fi nevoie sa te muti pe o alta platforma de e-commerce.

In plus, platforma WordPress are o comunitate mare si activa de dezvoltatori si utilizatori, ceea ce inseamna ca vei avea la dispozitie o multitudine de tutoriale si resurse online, pentru a te ajuta sa iti optimizezi si sa iti personalizezi magazinul online.

In concluzie, daca esti in cautarea unei solutii eficiente si personalizabile pentru magazinul tau online, platforma WordPress impreuna cu plugin-ul WooCommerce este o optiune puternica si recomandata.

https://interabiz.com/wp-content/uploads/2023/04/shopifi-1280x960.png

Vrei sa vinzi sute de produse?Alege platforma de la Shopify

Incarci sute de produse, editezi zeci de produse in acelasi timp si poti face vanzarea lor extrem de usoara si pe Facebook Maket Place.
https://interabiz.com/wp-content/uploads/2023/04/wordpress-1280x960.png
Usor de utilizat, aceasta platforma te poate ajuta sa iti faci prezenta online cunoscuta; functionand pe principiul de: "drag & drop" este extrem de usor sa scrii un articol despre o lucrare recenta sau sa adaugi fotografii noi la album.
https://interabiz.com/wp-content/uploads/2023/04/woocommerce-1280x960.png
O platforma potrivita pentru un magazin online cu produse hand-made sau pentru business-ul de reseller, este robust si are tot ce este esential pentru a-ti incepe afacerea in mediul online.
https://interabiz.com/wp-content/uploads/2023/04/custom_all-1280x960.png

Website-ul tau necesita functionalitati speciale?Solutii avansate pentru afacerea ta, in mediul online

Daca ai nevoie de module care sa faca anumite functii in mod automat, cum ar fi: trimiterea ofertei, notificari sms sau functii avansate pentru chat;
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

De ce să alegi serviciile noastre pentru crearea magazinului tău online pe platforma WordPress

Descoperă cum îți putem oferi un magazin online puternic și personalizat, cu ajutorul platformei WordPress și al pluginului WooCommerce, și cum ne diferențiem de alți furnizori de servicii de e-commerce.

Experienta personalizata

La noi vei beneficia de o experiență personalizată și de un magazin online care reflectă în totalitate nevoile și valorile afacerii tale. Suntem specializați în crearea de magazine online pe platforma WordPress și ne-am construit o reputație solidă pe piață, prin intermediul feedback-ului pozitiv al clienților noștri.

Optimizare

În plus, avem o echipă de dezvoltatori cu experiență, care îți poate oferi consultație și suport în orice etapă a procesului de creare a magazinului tău online, de la instalare și configurare, până la dezvoltarea de caracteristici personalizate și optimizarea pentru motoarele de căutare.

Securitate

Folosim cele mai bune practici în ceea ce privește securitatea și optimizarea pentru performanță, asigurându-ne că magazinul tău online va funcționa cu viteză și securitate maximă, pentru a-ți oferi o experiență de cumpărare cât mai plăcută și mai sigură pentru clienții tăi.
https://interabiz.com/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_03.png
https://interabiz.com/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_05.png

In concluzie

Alegând serviciile noastre pentru crearea magazinului tău online pe platforma WordPress, vei beneficia de un magazin online puternic și personalizat, dezvoltat cu cele mai bune practici și standarde de calitate. Vei avea la dispoziție consultație și suport de la o echipă de profesioniști cu experiență, și vei fi sigur că magazinul tău online va funcționa la performanță maximă.
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://interabiz.com/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_04.png
https://interabiz.com/wp-content/uploads/2020/09/fluid_hero_04.jpg

WooCommerce și WordPress

Descoperă de ce această platformă este ideală pentru afacerea ta online

Contactati-ne acum!

Trimiteți-ne un mesaj și vom reveni în cel mai scurt timp posibil.

    https://interabiz.com/wp-content/uploads/2020/09/fluid_hero_05.jpg
    bt_bb_section_bottom_section_coverage_image